The Art of Becoming a Content Creator

oleh

Kionz. C

Harga

RM 35

Saiz

5.3x7.6

Mukasurat

192

Tarikh Terbit

Dec 2023

ISBN

978-967-369-773-1

Beli buku fizikal:

Beli versi ebook:

Dalam era media baharu, dunia telah menyaksikan kebangkitan pekerjaan sebagai content creator atau pencipta kandungan. Content creator bukan lagi sekadar hobi semata-mata, sebaliknya telah menjadi satu kerjaya yang dihargai dan sentiasa dicari. Banyak syarikat dan pengasas kini berlumba-lumba mencari bakat-bakat content creator dan live host, dengan tawaran bayaran yang menarik, seperti yang dapat kita lihat di Facebook Group dan LinkedIn.

Apa yang akan dapat pelajari melalui buku ini?

● Terokai definisi sebenar di sebalik gelaran content creator dan sebab content creator menjadi begitu penting dalam era digital kini.

● Pendedahan rahsia di sebalik kejayaan seorang content creator dan faktor yang membezakannya dengan content creator yang lain.

● Ikuti langkah demi langkah, dari tahap asas hingga ke tahap mahir, untuk memahami dan menguasai kemahiran yang diperlukan dalam penciptaan kandungan yang berkualiti.

● Belajar strategi dan teknik untuk menjana pendapatan yang lumayan sebagai seorang content creator.

● Tip dan trik untuk meningkatkan potensi kandungan anda menjadi viral dan ditonton oleh jutaan khalayak.

Jadilah sebahagian daripada revolusi digital. Biarkan “The Art of Becoming a Content Creator” memandu anda menerokai rahsia dan muslihat untuk menjadi seorang content creator yang berjaya.