The Art of Event Management

oleh

Muhammad Hafizi Zamri

Harga

RM 35

Saiz

5.3x7.6

Mukasurat

160

Tarikh Terbit

Nov 2023

ISBN

978-967-369-758-8

Beli buku fizikal:

The Art of Event Management adalah sebuah perjalanan inspirasi ke dalam dunia seni pengurusan majlis yang dikompakkan dalam sebuah naskhah.

Gelaran seniman majlis diilhamkan kepada pengurus majlis kerana multiperanan yang digalas ibarat gabungan penyanyi dan komposer. Setiap majlis adalah karya seni yang menampilkan dedikasi, kecekapan, dan ketekunan bagi penghasilan pengalaman bermakna dan sukar dilupakan buat para hadirin. Pengurus majlis bukan sekadar berurusan dengan ramai pihak, bahkan memerlukan kreativiti, kepimpinan efektif dan kecekapan dalam mengatur atur cara.


Memahami akan aspek pengurusan acara harus dipenuhi dengan kepelbagaian teknik dan kemahiran, Muhammad Hafizi Zamri selaku pengarang buku ini telah menghasilkan sebuah buku yang komprehensif. Berbekalkan sedekad pengalaman dalam bidang pengurusan acara, naskhah dalam tangan anda ini sesuai dijadikan rujukan untuk mereka yang terlibat dalam pengurusan acara.

Naskhah ini dibahagikan kepada 4 Bahagian bermula dengan bahagian Pengenalan, Sebelum Majlis, Semasa Majlis dan Selepas Majlis. Lampiran dan sampel kertas kerja serta ilustrasi gambar rajah melengkapkan penerangan, praktikal dan merangkumi pelbagai jenis acara.