The Art of Tiktok Marketing

oleh

Ali Imran Haizad, Mohd Firdaus Jailan

Harga

RM 40

Saiz

5.3x7.6

Mukasurat

352

Tarikh Terbit

Aug 2023

ISBN

978-967-369-719-9

Beli buku fizikal:

Buku ini merupakan pilihan tepat bagi anda yang ingin membina personal branding, melaksanakan kempen marketing, menyampaikan dakwah, serta mempromosikan produk dan perkhidmatan.

Melalui buku The Art of Socmed Marketing ini, anda akan mempelajari strategi efektif untuk mendapatkan followers berkualiti, mengubah mereka menjadi pembeli dan seterusnya menjadikan mereka pelanggan tetap anda.

Buku ini tidak hanya tertumpu kepada aspek-aspek teknikal yang kerap berubah, seperti penubuhan TikTok Shop, TikTok Ads, suntingan video dan sebagainya. Sebaliknya, anda akan menemui kod QR di dalam buku yang membolehkan anda mengakses informasi teknikal tersebut.

Buku ini juga merupakan hasil kajian mendalam dan temu bual dengan pakar-pakar TikTok terkemuka seperti Bro Safuan, Farhan Rahmat, Azmi Jamaluddin, Tuan Haz dan ramai lagi.

Yang menariknya, strategi yang diperkenalkan di dalam buku ini bukan hanya terhad kepada aplikasi TikTok sahaja, tetapi juga boleh diaplikasikan pada media sosial lain seperti Facebook, Instagram dan Youtube.

Pada era digital kini, kepentingan TikTok sebagai platform marketing yang dinamik dan berkesan semakin meningkat. Dalam buku The Art of Socmed Marketing, anda akan memperoleh panduan yang komprehensif dan praktikal untuk menguasai strategi marketing TikTok dan mencapai kejayaan dalam mempromosikan perniagaan atau jenama anda di dunia maya.